وزیر کشور: امنیت کامل و خوبی در کشور برقرار شده است واکنش نماینده ولی فقیه در سپاه نسبت به ادعاها در مورد بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد
سرخط خبرها

درخواست معاون وزیر کشور از عراق برای تسریع عبور زائران اربعین از مرز| آمادگی عراق برای همکاری با وزارت کشور و پلیس ایران

  • کد خبر: ۱۱۶۰۳۹
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
درخواست معاون وزیر کشور از عراق برای تسریع عبور زائران اربعین از مرز| آمادگی عراق برای همکاری با وزارت کشور و پلیس ایران
معاونوزیر کشورکه در راس یک هیات بلندپایه به بغداد سفر کرده است، با عثمان الغانمی وزیر کشور عراق ملاقات کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجید میراحمدی که برای برگزاری نخستین اجلاس کارگروه مشترک امنیتی و همچنین کمیته مشترک عالی اربعین دو کشور به عراق سفر کرده است، در این دیدار از میزبانی و مهمان‌نوازی طرف عراقی در ارائه خدمات به زوار عتبات عالیات تشکر و قدردانی کرد.

وی تسهیل سفر عاشقان اهل بیت (ع) را در مراسم اربعین حسینی و دیگر ایام و مناسبت‌های مذهبی مورد پیگیری قرار داد.

دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی با طرف عراقی، وضعیت زیر ساخت‌های گذرگاه‌های مرزی و مسیر حرکت زائران را مورد بررسی قرار داد و خواستار روان‌سازی بیشتر انتقال لوازم و امکانات متعلق به موکب‌ها در بازه‌ها و موعد‌های زمانی تعیین شده، از گذرگاه‌های مرزی شد.

میراحمدی از طرف عراقی خواست با در نظر گرفتن احتمال افزایش جمعیت زوار، به لحاظ فروکش کردن بیماری کرونا و همچنین گرمای هوای تابستان امسال، برای آسایش هرچه بیشتر زوار نهایت همکاری و مساعی به عمل آید.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور همچنین اجرایی‌شدن تفاهم نامه همکاری در زمینه امنیت عمومی و تشکیل نخستین اجلاس کارگروه مشترک امنیتی با حضور نمایندگان دو کشور را نشان دهنده اراده دو کشور دوست و برادر، برای آرامش، امنیت و رفاه شهروندان دو طرف دانست.

عثمان الغانمی وزیر کشور جمهوری عراق هم در این دیدار، خدمت به زائران اربعین حسینی را افتخاری برای دولت و مردم عراق عنوان کرد و از تلاش دوایر ذیربط عراق و آمادگی  کشورش برای پذیرش زوار در ایام محرم و مراسم اربعین امسال خبر داد.

وی تاکید کرد تلاش ما برای آماده سازی و افزایش گیت‌های ورودی  در گذرگاه‌های مرزی است تا در زمان کنترل گذرنامه‌ها، معطلی زوار در مرز‌ها به کمترین میزان خود برسد.

وزیر کشور عراق همچنین با اشاره به تفاهمنامه همکاری در زمینه امنیت عمومی بین وزارت کشور جمهوری عراق و وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران که در سفر خرداد ماه سال جاری به تهران، با وزیر کشور ایران به امضا رساند، روند همکاری‌های دو کشور را امید بخش و رو به جلو دانست.

الغانمی همچنین بر آمادگی کشورش برای تبادل تجربیات و اطلاعات با وزارت کشور و پلیس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و اینگونه همکاری‌ها را زمینه ساز  توسعه دو کشور و آرامش و امنیت در مرز‌ها دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->